A Fantasy where anything can happen. Dreams can be made and broken. Come join a wonderful MMORPG unlike any you have played before. Raise loyal pets. Mighty adventures await you on EuJin Online. Are you champion enough to rise to the challenge?
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 sekadar membantu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
abrarmacho
Commoner
Commoner


Posts : 1
Join date : 31/08/2010

PostSubject: sekadar membantu   Sat Apr 16, 2011 7:24 pm

aku post ni sekadar nak membantu,memandangkn nak topup game ni melalui gm/pm....mesti susahkn?tapi aku tgk gm/pm selalu minx topup mol/tepon nak jual ep kat korang.jadi kat sini ade care mudah untuk korang bli atau jual topup.ada lebih kurang 129 produk boleh dijual.Dalam mase yang same korang leh jana pendapatan sampingan.Aku x pakse, kalo nak join ,join lah kalo x ske ati korang la.

http://your-prepaid.blogspot.com/

Ps:sory spamming Razz
Back to top Go down
View user profile
 
sekadar membantu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
EuJin Online :: Welcome :: Chit Chat-
Jump to: